Αυθεντικές γεύσεις

Απολαυστικά cocktails

Δροσιστικά cocktails στην παραλία. Αυτός είναι ο ορισμός του καλοκαιριού! Ανακαλύψτε premium ποτά, αυθεντικά blends και φυσικά συστατικά στον εκτενή κατάλογο μας.

eat-drink-summer-party
eat-drink-coctail

Ποιοτικές γεύσεις!

Από τη γη και από τη θάλασσα στο τραπέζι σας! Απολαύστε τις καλύτερες κοπές, από τα Ribeye Black Angus και Μοσχαρίσιο Φιλέτο της συλλογής Omaha, μέχρι την εξαιρετική T-bone Fiorentine. Αφεθείτε στις φρέσκες θαλασσινές γεύσεις του Αιγαίου και δοκιμάστε τες ψητές, καρπάτσιο ή σεβίτσε!

eat-drink-sushi

Φρέσκο Ιαπωνικό Σούσι

Η Ανατολή συναντά τη Δύση μέσα από μια επιλογή από γευστικούς, φρέσκους Ιαπωνικούς συνδυασμούς. Ο πλούτος του Αιγαίου αποτελεί την πρώτη ύλη και συνδυάζεται μοναδικά με τις αξεπέραστες ασιατικές τεχνικές.

Πεντανόστιμα Burgers

Το αγαπημένο snack όλων. Οι περιπέτειές σας στην κρητική θάλασσα δεν θα ήταν η ίδια χωρίς ένα απολαυστικό burger και το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Γιατί αγαπάμε τις σταθερές αξίες!

eat-drink-burger

Διάλειμμα για Shisha

Η εμπειρία σας στο Cicada απογειώνεται με premium αρώματα shisha. Εκλεκτοί, πολυτελείς συνδυασμοί σας περιμένουν για να απολαύσετε την αγαπημένη σας συνήθεια.

eat-drink-cohiba

Διεθνής κουζίνα

Οι καλύτερες γεύσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας στο τραπέζι σας. Από κλασικούς Μεσογειακούς συνδυασμούς μέχρι αγαπημένα διεθνή πιάτα, ταξιδέψτε σε έναν πεντανόστιμο boho-chic κόσμο.

1906_resize
1910_resize

Ένα καλοκαιρινό
καταφύγιο αναζωογόνησης

Κρητικές γεύσεις με
διεθνή αρώματα

Αυθεντική μεσογειακή γαστρονομία