Βιωσιμότητα

Αφεθείτε στην κρητική
καλοκαιρινή αύρα

Μοναδικές στιγμές στη θάλασσα

Χαλαρές καλοκαιρινές μέρες

Cicada Seascape

Χτισμένο δίπλα στη θάλασσα, το Cicada Seascape Experience έχει βιοκλιματικό σχεδιασμό, αξιοποιώντας τις δροσερές ιδιότητες των φυσικών υλικών. Τα κτήρια είναι υπεύθυνα για το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας, συμβάλλοντας κατά 30% στη συνολική εκπομπή CO2. Ο ανοιχτός σχεδιασμός του χώρου μας επιτρέπει στην θαλασσινή αύρα να διαχέεται, μειώνοντας την ανάγκη για ενεργειακά αποδοτικά θερμορυθμιστικά συστήματα.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο έτσι ώστε οι καθημερινές εργασίες να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Από τη μείωση στην κατανάλωση νερού έως τη διατήρηση ισχυρών πρωτοκόλλων ανακύκλωσης, στο Cicada Seascape Experience φροντίζουμε για τον πλανήτη μας. Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικά μιας χρήσης, αντιθέτως θα βρείτε μόνο βιοδιασπώμενα καλαμάκια για όλα τα ποτά μας.

1906_resize
1910_resize

Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έχουμε εγκαταστήσει αυτόματα συστήματα ελέγχου για τη ρύθμιση της σπατάλης και της χρήσης. Σε όλα τα φωτιστικά μας έχουν χρησιμοποιηθεί ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες LED, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία κύκλωμα για τη ρύθμιση της χρήσης ζεστού νερού, βοηθώντας επίσης στην πρόληψη της ανάπτυξης βακτηριδίων Λεγεωνέλλας.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καλλιεργούνται τοπικά και οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τους θησαυρούς της κρητικής γης.

Καλώς ήλθατε στο Cicada Seascape Experience. Εδώ θα νιώστε άνετα γνωρίζοντας ότι το εστιατόριο που επιλέξατε φροντίζει και προστατεύει το περιβάλλον μας.

Καλοκαιρινές στιγμές που
θα σας μείνουν αξέχαστες

Το νέο αγαπημένο σας μέρος

Ατελείωτο καλοκαίρι

Αξέχαστες αναμνήσεις
δίπλα από τη θάλασσα

Ένα δώρο για όλες τις αισθήσεις σας