Η Ομάδα

Γνωρίστε την ομάδα

Η ομάδα του Cicada Seascape Experience αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες, άρτια εκπαιδευμένους, με πάθος για τον κλάδο της εστίασης. Η οικογένεια του Cicada φροντίζει κάθε εμπειρία να σας μένει αξέχαστη μέσα από κάθε υπηρεσία, κάθε γεύμα και κάθε κοκτέιλ. Γνωρίσετε τους πρωταγωνιστές μας, αυτούς που κάνουν μοναδικό έναν από τους ωραιότερους γαστρονομικούς προορισμούς στο νησί της Κρήτης.

Άρης Αντωνακάκης

Manager / Bar Manager

Ο πολύχρωμος και δημιουργικός κόσμος των cocktails τράβηξε το ενδιαφέρον του Άρη Αντωνακάκη από την ηλικία των 17 χρόνων όπου και ξεκίνησε να εργάζεται στην εστίαση. Η αγάπη του για το αντικείμενο τον έκανε να αναζητήσει περαιτέρω εξειδίκευση, για αυτό και ο ίδιος παρακολούθησε πολλά σεμινάρια πάνω στην τέχνη του bartending από μεγάλους και καταξιωμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Πλέον έχοντας διατελέσει bar manager και έχοντας δημιουργήσει δικό του κατάλογο cocktails, αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου ενώ έχει βραβευτεί για την δουλειά του σε μεγάλα Αθηναϊκά μπαρ από Bar Awards του Αθηνοράματος.  Η όρεξή του για εξέλιξη τον οδήγησε σε πολλά μέρη στο εξωτερικό (Ρώμη, Ν.Υόρκη,Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Πράγα) για σεμινάρια αλλά και για να αναζητήσει έμπνευση και νέες ιδέες από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Το 2019 θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά του bartending, διδάσκοντας στο ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ και στην εταιρία Black Book. Φέτος, είναι ο άνθρωπος πίσω από τα μαγευτικά δροσιστικά ποτά του  Cicada Seascape Experience, καθώς εργάζεται ως  Manager/Bar Manager του εστιατορίου.

Θωμάς Καραπέτσας

Maitre

Από νεαρή ηλικία ο Θωμάς Καραπέτσας είχε αντιληφθεί το πάθος του με τον τουρισμό για αυτό το λόγο έκανε το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, αποφοιτώντας από την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλα 5άστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του επαγγέλματος.
Η πολυετής εμπειρία του τον καθιστά έναν εξαιρετικό επαγγελματία με βαθιά γνώση πάνω στην οινολογία και όλες τις πτυχές της καθώς έχει επισκεφθεί από μικρά ελληνικά κτήματα σε όλη την Ελλάδα, μέχρι μεγάλα οινοποιεία του εξωτερικού.

Maitrre
chef

Αλέξανδρος Ανδρουλάκης

Executive Chef

Γεννημένος σε μια πόλη που αγαπά το καλό φαγητό και τα φρέσκα υλικά, το Ηράκλειο Κρήτης, ο Αλέξανδρος Ανδρουλάκης δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον επάγγελμα της γαστρονομίας. Απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων του ΕΠΑΣ Ηρακλείου του τμήματος “Μαγειρική Τέχνη”, ήρθε σε επαφή με τις βασικές τεχνικές της σύγχρονης κουζίνας, όμως πολύ σύντομα, όντας ανήσυχο πνεύμα, θέλησε να μάθει πολλά περισσότερα πάνω στο αντικείμενο και τη διεθνή μεσογειακή κουζίνα. Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του στον Καναδά σε à la carte εστιατόρια και στη συνέχεια αναζήτησε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε μεγάλα  βραβευμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε η περίοδος όπου εργαζόταν στο ξενοδοχείο Elounda Beach Hotel (Leading Hotels of the World), στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Διόνυσος, όπου και κατάφερε μαζί με την ομάδα του να κατακτήσει 2 χρυσούς σκούφους. Το 2019 θέλησε να μοιραστεί την γνώση του και την εμπειρία του αποφασίζοντας να ασχοληθεί με τον χώρο της εκπαίδευσης στο τμήμα της μαγειρικής τέχνης σε σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Το πάθος του για την γαστρονομία είναι εμφανές σε κάθε του πιάτο, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται συνδυασμοί γεύσεων και άριστων τεχνικών. Φέτος, επιμελείται το μενού στο εστιατόριο Cicada Seascape Experience, στο οποίο κυριαρχούν γεύσεις από την δημιουργική comfort μεσογειακή κουζίνα, κάνοντας τους λάτρεις της γαστρονομίας να το αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή. 

shu-chef-spaces

Δημήτρης Μαυριτσάκης

Sushi chef

Ο Δημήτρης Μαυριτσάκης ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική σε ηλικία μόλις 16 ετών όπου και απέκτησε την πρώτη του δουλειά σε επαγγελματική κουζίνα. Στη συνέχεια, θέλοντας να εξελίξει τις ικανότητές του και τις γνώσεις του, ξεκίνησε τις σπουδές του στην σχολή Taste Academy από όπου και αποφοίτησε με πολλά εφόδια για μια σπουδαία καριέρα. Μέσα στα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αλλά και σε συμπόσια, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το στήσιμο εστιατορίων και την δημιουργία μενού. Πολύ σύντομα αντιλήφθηκε την αγάπη του για την Ασιατική κουζίνα και το sushi, στο οποίο αποφάσισε να εξειδικευτεί. Στόχος του είναι να δημιουργεί εμπειρίες στους καλεσμένους του και να συνεχίσει τα ταξίδια του ανά τον κόσμο, ανακαλύπτοντας νέες γαστρονομικές ιδέες και προτάσεις.

shu-chef
sushi-spaces

Αφεθείτε στο απαλό
άγγιγμα της θάλασσας

Απολαύστε αυθεντικές
κρητικές γεύσεις

Signature cocktails και
δροσερές επιλογές

Τα καλοκαιρινά σας
απογεύματα ξεκινούν εδώ

Ένα φιλόξενο περιβάλλον
σας προσκαλεί