Γνωρίστε την ομάδα
Η ομάδα του Cicada Seascape Experience αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες, άρτια εκπαιδευμένους, με πάθος για τον κλάδο της εστίασης. Η οικογένεια του Cicada φροντίζει κάθε εμπειρία να σας μένει αξέχαστη μέσα από κάθε υπηρεσία, κάθε γεύμα και κάθε κοκτέιλ. Γνωρίσετε τους πρωταγωνιστές μας, αυτούς που κάνουν μοναδικό έναν από τους ωραιότερους γαστρονομικούς προορισμούς στο νησί της Κρήτης.
Άρης Αντωνακάκης
Manager / Bar Manager
Ο πολύχρωμος και δημιουργικός κόσμος των cocktails τράβηξε το ενδιαφέρον του Άρη Αντωνακάκη από την ηλικία των 17 χρόνων όπου και ξεκίνησε να εργάζεται στην εστίαση. Η αγάπη του για το αντικείμενο τον έκανε να αναζητήσει περαιτέρω εξειδίκευση, για αυτό και ο ίδιος παρακολούθησε πολλά σεμινάρια πάνω στην τέχνη του bartending από μεγάλους και καταξιωμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Πλέον έχοντας διατελέσει bar manager και έχοντας δημιουργήσει δικό του κατάλογο cocktails, αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου ενώ έχει βραβευτεί για την δουλειά του σε μεγάλα Αθηναϊκά μπαρ από Bar Awards του Αθηνοράματος. Η όρεξή του για εξέλιξη τον οδήγησε σε πολλά μέρη στο εξωτερικό (Ρώμη, Ν.Υόρκη,Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Πράγα) για σεμινάρια αλλά και για να αναζητήσει έμπνευση και νέες ιδέες από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Το 2019 θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά του bartending, διδάσκοντας στο ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ και στην εταιρία Black Book. Φέτος, είναι ο άνθρωπος πίσω από τα μαγευτικά δροσιστικά ποτά του Cicada Seascape Experience, καθώς εργάζεται ως Manager/Bar Manager του εστιατορίου.
Θωμάς Καραπέτσας
Maitre
Από νεαρή ηλικία ο Θωμάς Καραπέτσας είχε αντιληφθεί το πάθος του με τον τουρισμό για αυτό το λόγο έκανε το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, αποφοιτώντας από την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλα 5άστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του επαγγέλματος.
Η πολυετής εμπειρία του τον καθιστά έναν εξαιρετικό επαγγελματία με βαθιά γνώση πάνω στην οινολογία και όλες τις πτυχές της καθώς έχει επισκεφθεί από μικρά ελληνικά κτήματα σε όλη την Ελλάδα, μέχρι μεγάλα οινοποιεία του εξωτερικού.
Λευτέρης Παντερής
Executive Chef
Ο Λευτέρης είχε πάντα μια βαθιά επιθυμία να ασχοληθεί με την τέχνη της μαγειρικής. Το ταξίδι του ξεκίνησε όταν ένας στενός φίλος, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στο Ηράκλειο, τον προέτρεψε να ενταχθεί στην ομάδα τους. Εκείνη την περίοδο ο Λευτέρης ανακάλυψε το ταλέντο του και συνειδητοποίησε ότι η μαγειρική ήταν το πάθος του. Έκτοτε, έχει ξεκινήσει πολυάριθμες συνεργασίες με πεντάστερα ξενοδοχεία και γνωστά εστιατόρια, βελτιώνοντας περαιτέρω τις γαστρονομικές του ικανότητες. Με την αγάπη του για τη μαγειρική και την ανεκτίμητη εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη συνεργασία του με κορυφαία καταστήματα, ο Λευτέρης δημιουργεί μοναδικές γεύσεις, εμποτισμένες με το μεράκι του.
Ian Clifford
Sushi chef
Μεγαλώνοντας στις Φιλιππίνες, ο Ian ανέπτυξε μια βαθιά αγάπη για τα θαλασσινά και τα ψάρια. Η μαεστρία της γιαγιάς του στην προετοιμασία και το μαγείρεμα σπιτικών γευμάτων φούντωσε το πάθος του για τη μαγειρική τέχνη. Το 2010, σε ηλικία 17 ετών, ο Ίαν είχε την πρώτη του συνάντηση με το μαγευτικό νησί της Κρήτης. Γοητευμένος από τα κρυστάλλινα νερά του, που θυμίζουν Ειρηνικό, και συνεπαρμένος από τα εκλεκτά θαλασσινά που σερβίρονται στα τοπικά εστιατόρια, ήξερε ότι είχε βρει έναν γαστρονομικό παράδεισο. Έχοντας την τύχη να συναντηθεί με έναν σπουδαίο Κινέζο σεφ, ο Ian εντρύφησε στον κόσμο της ασιατικής κουζίνας και στην τέχνη του σούσι, μαθαίνοντας μοναδικές τεχνικές. Έχοντας εργαστεί δίπλα σε διάσημους σεφ από την Ασία, στην Αθήνα και στην Κρήτη, ο Ian αντιλήφθηκε τη σημασία της ποιότητας. Στο Cicada φροντίζει όχι μόνο την παρουσίαση αλλά και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις κάθε πιάτου. Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική εμπειρία σούσι που ξεπερνά κάθε προσδοκία.